Tuotteet

KBA

Koenig & Bauer AG (KBA) on 200 vuotta vanha painokonevalmistaja ja on maailman toiseksi suurin painokonevalmistaja. KBA on tunnettu innovatiivisuudestaan ja korkeasta laadustaan. KBA valmistaa sanomalehtirotaatioita, heatsetrotaatioita, arkkipainokoneita, setelipainokoneita, digipainokoneita ja muita erikoispainokoneita.

kba.com

Baldwin

Baldwin Technology Company, Inc. on kansainvälisesti johtava toimija prosessiautomaatio-puolella graafisessa teollisuudessa. Sanomalehti-, arkki- ja muut painotalot hyötyvät Baldwinin laajasta tuotevalikoimasta. Baldwinin tuoteperheeseen kuuluvat mm: spraykostutusjärjestelmät, vedenkierrätysjärjestelmät, peitteenpesurit, kuivurit ja kulutusmateriaalit.

baldwintech.com

PrintHouseService

PrintHouseService GmbH (PHS) on 100% tytäryhtiö KBA:lle. PHS:n toimipisteet ovat Augsburg, Würzburg, Plauen ja Hampuri. PHS tarjoaa huolto- ja varaosapalveluja erimerkkisiin painokoneisiin. PHS tunnetaan osaavista teknikoistaan ja joustavuudestaan.

printhouseservice.com

DCOS

Ruotsalainen DCOS on nuori ja dynaaminen yritys, joka toimittaa innovatiivisia ja helppokäyttöisiä automaatiojärjestelmiä painoteollisuuteen. DCOS tarjoaa painokoneiden ohjaus- ja kohdistusjärjestelmiä. Tämän lisäksi heillä on sanomalehtikoneisiin suljettu värinsäätöjärjestelmä. DCOS pystyy myös tekemään erilaisia sähköisiä muutostöitä ja päivityksiä painokoneisiin.

dcos.com

Schur-RGB

 Schur Packaging Systems AB

Schur on yksi johtavista ratkaisutoimittajista sanomalehtien jälkikäsittelyssä, ”direct mail”-käsittelyssä ja he tarjoavat myös ��lykkäitä ratkaisuja tuotteiden palautkseen. Schurilla on pitkä kokemus projekteista ympäri maailman, ja he tarjoavat aina asiakaskohtaisia ratkaisuja. Ratkaisujen lähtökohta on kustannustehokkuus ja mahdollisimman lyhyt takaisinmaksuaika.

schur.com

Tensor

Amerikkalainen AH Tensor International LLC (Tensor) on korkealuokkainen painokonevalmistaja, joka valmistaa kapearataisia koneita sanomalehtien ja kaupalliseen painamiseen. Tensor on perustettu 1993 ja siitä lähtien he ovat toimittaneet noin 190 painokonelinjaa.

ustensor.com

Air Motion Systems Inc

Amerikkalainen, vuonna 1997 perustettu, Air Motion Systems Inc (AMS) valmistaa LED UV / UV ratkaisuja kaikenmallisiin arkkipainokoneisiin. Järjestelmät tuovat käyttäjille energiasäästöjä ja nopeuttaa tuotteiden läpimenoaikaa. LED UV-järjestelmät ovat jälkiasennettavissa miltei kaikkiin arkkipainokoneisiin.

airmotionsystems.com

Lamina System

Lamina System AB on johtava arkista arkkiin laminointi- ja liimakone toimittaja.
Lamina System on tunnettu innovatiivisesta lähestymistavastaan ja heidän tekniset ratkaisut ovat kompakteja ja käyttäjäystävällisiä.
laminasystem.com