Uutiset

Lehtisepät Oy:n Jyväskylän paino modernisoi painokoneensa uudella Baldwin Jimek World2-kostutusjärjestelmällä.

Uusi spray-järjestelmä, ja sen ohjaus, asennetaan kaikkiin torneihin. World2-järjestelmä edustaa markkinoiden uusinta teknologiaa ja sen avulla monet painotalot maailmanlaajuisesti ovat saaneet huomattavia makulatuuri-säästöjä ja painolaadunparannuksia. World2-järjestelmässä on uudet entistä nopeammat ja tarkemmat venttiilit, mikä tarkoittaa että kostutus on entistä tasaisempaa ja helpommin kontrolloitavissa. Spray-ramperissa on myös Constant C-toiminto, joka auttaa pitämään suuttimet puhtaina ja näin vähentää huollon tarvetta.

”Vertailimme markkinoilla olevia järjestelmiä ja totesimme että Baldwin Jimek:illä on kaikkein edistyksellisin ja luotettavin teknologia. Tämän lisäksi heillä on vankka markkinajohtaja-asema Euroopassa ja halusimme jatkaa yhteistyötä heidän kanssaan”, sanoo Lehtisepät

Oy:n kirjapainojohtaja Kari Kivinen.

Uusi kostutusjärjestelmä asennetaan ja otetaan käyttöön loppukesästä 2014. Järjestelmän toimittaa Baldwinin Suomen edustaja KBA Finland Oy.